BringHimHomeNow#
מותג הג'ינסים הישראלי Under the Rock משיק דגמי גברים

מותג הג'ינסים הישראלי Under the Rock משיק דגמי גברים 

במשך שנים ארוכות נשאל למה הוא לובש ג׳ינסים של מותגים אחרים אם הוא הבעלים של… מותג ג׳ינסים. עכשיו תומר גוטרמן, המייסד של UTR, מגשים חלום ומשיק את הדגמים הראשונים לגברים. 

החברה הישראלית Under the rock נוסדה ב-2017 עם מטרה ברורה לקחת את ההתמחות של המייסד בפיתוח מוצרי ג׳ינס ולהנגיש אותה למותגים מקומיים 

מאז שנוסדה ביססה את עצמה החברה כמי שמייצרת עבור מותגים פרטיים מוצרי ג'ינס באיכות בלתי מתפשרת. היום היא מייצרת עבור מותגים בינלאומיים וישראליים כאחד. ובשנה האחרונה בחרה להתמקד במכירה ישירה לצרכן עם אתר אינטרנט עצמאי ודרך חנות המותג שהיא גם המשרדים הראשיים בתל אביב. המותג מעצב את כל מוצריו בארץ ומייצר מעבר לים במפעלים עם תקניים בינלאומיים לייצור מקיים יותר. 

החזון של המותג התממש, והיום החברה שהתחילה ב-8 דגמים בלבד לנשים. כבר כולל עשרות רבות של דגמי ופיתוחים מיוחדים שיצרה לשותפות שלה. כמו גם רשימה ארוכה של שיתופי פעולה מיוחדים עם מותגים כמו KITEPRIDE או דוד וקסלר. 

את ליין הגברים מדמיין גוטרמן כבר שנים ארוכות. קולקציה מיוחדת שתענה לו על הצורך האישי ותוכל להגשים גם חלומות עיצוביים שהמותג עוד לא נגע בהם. 

״כולם תמיד שאלו אותי למה אני לובש ליוויס אם יש לי חברה לייצור ג'ינסים״ סיפר לנו תומר גוטרמן באירוע השקה המיוחד. ״תמיד היה ביקוש, אבל זה דבר אחד שתמיד אומרים לי שרוצים דגמים לגברים. ודבר אחר לייצר ולמכור אותם בפועל״. החלום שמתבשל כבר שנים רקם עור וגידים דווקא עכשיו לאור העלייה בביקוש בבגדי גברים. וגם הבשלות של המותג שישנה את מודל המכירה רק לפני שנה, לפתח אפיק צמיחה חדש.

״בחרנו להתחיל עם שלוש גזרות שייצרנו מאפס. לכל אחת מהגזרות שם מיוחד ומספר אפשרויות לבחירה מבחינת החומר.״ על מנת להשלים את הליין ייצר המותג גם טישרטים משלימים וג׳קטים מיוחדים. ״בתחום המכנסיים קשה להגשים חלום. בכל זאת ג׳ינס צריך להתאים לאקלים הישראלי. אבל עם הג'קטים יכלנו להתפרע״. 

דגמי הג׳קטים שואבים השראה מעולמות הוורק וור וכמובן גם הדנים היפניים. 

הגזרות משלבות אלמנטים עיצובים אהובים אשר נוצרו בשיטות יוקרתיות על מנת לספק ללקוח פריט לבוש שעוד לא היה לו. המטרה של המותג הייה לתת היצע שיאפשר לכל אחת ואחד יוכלו למצוא את הגזרה והמידה המתאימים להם. ואיך מפיצים את הקמפיין החוצה? בימים הקרובים תוכלו לראות את הקמפיין החדש של המותג עולה. קמפיין עם הזוג יעל גולדמן ואורי פפר. כאשר הדגש הוא על הג׳ינס שלו ושלה, כסמל לאופנה משותפת.

My Cart Close (×)

Your cart is empty
Browse Shop
Translate