קבוצת קפרי הולדינגס מתאוששת ומכריזה שתשמור על חלק ממותגיה
קפרי הולדינגס, התאגיד של מייקל קורס המחזיק במותגי אופנה ויוקרה מראה סימנים של התאוששות. החברה סבלה בשנתיים האחרונות מדשדוש לאחר הקנייה של בית האופנה ורסצ'ה. וחוסר ההצלחה שלה להתמזג עם תאגיד טפסטרי. בשנה האחרונה התאגיד עשה צעדים למניעת התרסקות בניהם הודיע כי ימכור חלק ממותגיו. כאשר הראשון שיצא למכירה היה כמובן ורסאצ׳ה.
עכשיו התאגיד מכריז על בלימת הירידה במכירות והקטנת הירידה ברווחים. המכירה של ורסצ'ה לפראדה הזרימה 1.4 מיליארד דולר שסייעו להפחית את חובותיה ולממן את תוכנית ההבראה. ועם ההכרזה מגיעה גם ההודעה כי המותג ג'ימי צ'ו אינו למכירה. וכי החברה מתכננת להגדיל את הכנסותיו מ-605 מיליון דולר ל-800 מיליון דולר בשנה. על פניו נראה כי החברה נמצאת בנתיב הנכון ליצירת בסיס לצמיחה מחודשת.
שיתוף הפעולה הראשון של ענקית הספורט ON עם זנדאיה יוצא לאור
ענקית הספורט ונעלי הריצה On כבר הכריזה בעבר על שיתוף הפעולה עם השחקנית זנדאיה. כעת יחד עם הסטייליסט שלה, לאו רוץ', היא מציגה את העיצוב הראשון שלה למותג. דגם הנעל החדשה שנקרא Cloudzone Moon. מדובר בטוויסט המיוחד של הצמד לדגם ה-Cloudzone המקורי. נעל שעוצבה לנוחות ויציבות, וכוללת גפה רשת נושמת ובטנה תומכת. ההשקה של הדגם מלווה בקמפיין חדש בשם "Be Every You".
בנוסף להשקת הנעל, הקמפיין מציג גם פריטים מקולקציית הביגוד של On לסתיו 2025. שיתוף הפעולה הפורה בין זנדאיה ל-On החל ביוני 2024. מאז הוא כבר הניב תוצאות מרשימות עבור המותג, כאשר ההודעה הראשונית על השותפות ייצרה פרסום בשווי של 3.5 מיליון דולר. בעתיד, מתוכנן שיתוף פעולה נוסף בין השניים, עם השקת נעל שניה בשם Cloudtilt Moon. שיתוף הפעולה הזה עתיד להגיע באוקטובר.
האם ענקית הספורט ריבוק עומדת להימכר על ידי תאגיד האם שלה Authentic Brands Group?
בימים האחרונים מתפשטת שמועה כי ענקית הספורט הסינית ANTA מנסה לקנות את ריבוק. ריבוק זוכה להצלחה גדולה בשנים האחרונות שרבים מייחסים לחזרה שלה לתחום הכדורסל. וזאת בזכות שיתופי פעולה עם כוכבות עולות כמו אנג'ל ריס ודיג'ונאי קרינגטון. וכן גם בזכות השותפות שיצרה עם ליגת ה-WNBA. כל אלו לצד השינויים הארגוניים שהובילו להגברת הפעילות של המותג בארה"ב ובאירופה. הפכו אותה למוצלחת, מוכרת ומבוקשת יותר.
בהתאם התחילו שמועות כי היא אולי… עוברת ידיים. אך אלו הוכחשו בתוקף השבוע על ידי סטיב רובאייר, סגן נשיא בכיר בAuthentic Brands Group. במכתב שהופץ לשותפי ריבוק הבהיר כי "הטענה הזו שקרית לחלוטין". וכי ל-Authentic "אין תוכניות למכור את ריבוק, לא עכשיו ולא לעולם". לשון ההודעה היה חריף ומובהק כנראה במטרה להעלים את השמועה מהעולם. ריבוק נרכשה על ידי Authentic ב-2021 מאדידס. ומאז הציבה לעצמה יעדי צמיחה שאפתניים, כאשר היא מכוונת להגיע ל-10 מיליארד דולר במכירות גלובליות שנתיות עד 2027.




